Heatchem oy

Sähkösaattolämmityksen asiantuntija palveluksessasi!

Heatchem Oy on erikoistunut teollisuuden ja räjähdysvaarallisten tilojen sähkösaattotuotteiden maahantuontiin/vientiin, myyntiin ja konsultointeihin.

Toimintamme perustuu yli 35 vuoden kokemukseen sähkösaattoalasta ja hyviin, pitkäaikaisiin päämiessuhteisiimme. Päämiehemme ovat pääasiassa saksalaisia ja tärkein virallinen yhteistyökumppanimme on Quintex GmbH. Tuotteet valmistetaan Euroopassa ja siten toimitusajat tehtailta ovat erittäin lyhyitä.

Olemme omalta osaltamme vaikuttamassa alan kehitykseen mm. osallistumalla alan standardien laatimiseen ja siten tuotteemme täyttävät aina viimeisimmät standardit ja määräykset. 

Loppuasiakkaitamme kotimaassamme ovat mm. energia- ja voimalaitokset ympäri maata, laiva- ja kemikaaliteollisuus yms. monet muut teollisuuden haarat ja asiakkaat paikallisine urakoitsijoineen.

Olemme olleet mukana myös monessa kansainvälisessä projektissa. 

Voitte aina kääntyä puoleemme sähkösaattoihin liittyvissä ongelmissanne, pienissä tai suurissa, sillä olemme mielellämme mukana auttamassa teitä parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä.

Haasta meidät sähkösaatto-ongelmallasi ja kysy hintojamme! Et pety hinta- ja tarjousaikakykyymme.

Ota yhteyttä

Haasta meidät sähkösaatto-ongelmallasi ja kysy hintojamme!

Shopping Cart
Scroll to Top